A hagyományosan január második szombatján tartott, V. forraltbor túrán közel 140 résztvevőt üdvözölhettünk a söjtöri Öreghegyen. A kirándulók a regisztrációt követően délelőtt 10 órakor indultak el az önkormányzat vendégházától.

Az 5 km-es táv első állomása Sántaszer bejáratánál, Árok László portáján volt. A második megállón a tavalyi túrán első alkalommal résztvevő felsőrajki és pötrétei Farkas László, Gáspár Zoltán és felesége az idei évben már vendéglátóként tértek vissza Málovics Bálint pincéjéhez. A harmadik állomáson Mónok Tibor alpolgármester és az önkormányzati dolgozók csapata várták a túrázókat. Immáron többedik alkalommal sikerült bevonni a 2020-ban, pályázati támogatásból kialakított gyümölcsöst közösségi rendezvény helyszínéül. A Nagykőtetőn gyalogolva, élvezve a pazar kilátást, végül Pápista Judit és Németh Zoltán vendéglátókhoz érkezett a társaság. A túra zárása Orsós Tibor önkormányzati képviselő pincéjénél volt.

Köszönjük a házigazdák, segítők, szervezők munkáját! Örülünk a nagyszámú résztvevőknek, a tökéletes időnek és a kellemes időtöltésnek, Söjtör Község Önkormányzata jövőre mindenkit szeretettel vár vissza!