Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata volt a házigazdája a Városi Polgármesterek Találkozójának 2023. szeptember 29-én. Az eseményre meghívást kaptak a zalaegerszegi agglomerációhoz tartozó községek polgármesterei is, így Könyves Gábor településünk vezetője is részt vett a találkozón, ami kiváló alkalmat nyújtott az ismerkedésre, a tapasztalatcserére, illetve mód nyílt a járműipari tesztpálya megtekintésére.

A Zala ZONE Járműipari Tesztpálya fogadóépületében rendezett eszmecserén Balaicz Zoltán zalaegerszegi polgármester mellett Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Nagy Bálint, térségünk országgyűlési képviselője, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára, Prof. Dr. Palkovics László volt miniszter és Vigh László országgyűlési képviselő szólt az egybegyűltekhez.

Zala vármegye, ezen belül is a zalaegerszegi ipari körzet jelentős fejlesztések előtt áll, amelyek hatása túlmutat a megyeszékhely határian, így azok Söjtörön is éreztetni fogják a hatásukat.