Szombaton este tartotta a söjtöri Öreghegyen az önkormányzat a III. Nyitott pincék éjszakája túrát. A több, mint 100 résztvevőt Könyves Gábor polgármester köszöntötte az Öreghegyi vendégháznál. Az 5 km-es túra során mind az 5 állomáson rendkívül vendégszerető hegyi gazdák fogadták a résztvevőket, akik a borok mellett egyéb finomságokat is kínáltak.

Elsőként Reiner Ágota látta vendégül a csapatot az általa készített krumpliprószával, majd Szabó László portáján vendégeskedtek a túrázók, ahol Békefi Lászlóné, a Söjtöri Népdalkör Egyesület vezetője jóvoltából frissen sült sajtos kiflit is kóstolhatott mindenki. A harmadik állomáson Pápista Judit langallóval és házilag készített süteményekkel kínálta a társaságot (borítóképünk is itt készült). Vizsi Zsolt házi pálinkával is kedveskedett. A megállók sorát Tóth “Pék” Sándor zárta, ahol már az utcabál is elkezdődött.

Köszönjük a házigazdák önzetlen kedvességét, illetve az utcabálon résztvevőknek a sport egyesület részére nyújtott adományokat. Jövőre újra találkozunk!